torsdag 19. mars 2009

Basketball senior night and banquit

Så er basketball sesongen over, desverre. Det har vært utrolig gøy å være manager for Varsity jentene. De er en fin gjeng med kjempehyggelige jenter. Vi har hatt det mye morro på treninger, kamper og team dinners.

Den siste hjemmekampen var det Senior Night. Det var en hyllest til seniorene som spilte sin aller siste kamp på hjemmebane. Jeg og Pam, den andre manageren, er også seniorer, så vi ble også "hyllet". The underclassmen hadde lagd plakater til hver av oss, 3 spillere og 2 managere. Før kampen gikk vi ut på banen, en og en (meg først, igjen) med foreldre. Vertsfar var med meg. En spiller hadde skrevet en tale til hver av oss. Callie hadde skrevet til meg. Det var utrolig søtt.

Da vi var ferdig med alle kampene hadde vi en banquit, en avsluttning. Vi dressed up til den aller siste middagen som et lag. Familier var med og trenerne holdt tale om hver spiller. Leslee hold også en kjempefin tale om å ikke gi opp når alt ikke gikk din vei. Det er trist at basketball sesongen er over, men fotball sesonger har begynt allerede, så jeg kommer til å være travel alikevel :)


Seniorene :)

Ingen kommentarer: