onsdag 15. oktober 2008

Spirit week

Sist uke var spiritweek week, homecoming uka. Hver dag hadde vi forskjellige temaer vi skulle kle oss ut etter på skolen. Mandag var "up and go day", pysjamas-dag altså. Tirsdag var det "fashion disaster day". Det var skikkelig mange komiske påkledninger den dagen. Noen gikk med en høyhælt sko og en svømmefot. Onsdag var det kamuflasjmønster dag. Trinna hadde forskjellige farger. Seniorene hadde svart og hvit (beste fargene). Torsdag hadde seniorene toga dag. En toga er et gresk klesplagg. Et stort stoffstykke du surrer rundt deg på en spesiell måte. Det ble mye liv den dagen, for togaene var imot dress koden på skolen, (å ikke bruke t-sjorter under togaene altså). Fredag var det red and black day, skolefargene.

Toga day =)
Red and black day :)


Onsdag var det powderpuff game. Det var junior jenter mot senior jenter i amerikansk fotball. Jeg så ikke kampen men jeg hørte juniorene vant og det ble mye bråk. Pengene de fikk inn for billettene gikk til en god sak.

Fredag var alle skoletimene kortere og vi hadde femte time før fjerde time. På slutten av dagen var det et arrangemang i gymsalen. Alle seniorene satt på en tribune alle juniorene på en annen også videre. Det var forskjellige konkurrangser mellom trinnene, som taudraing, hvem som kan lage mest lyd osv. Vi slapp tidlig ut av skolen, så vi kunne rekke homecoming paraden. Hvert trinn hadde hver sin flåte og alle høstsportene hadde hver sin.

Etter paraden dro vi hjem og jeg skulle lage middag. Det var fredag, så etter ordentilg pappa tradisjon lagde jeg pannekaker. Norske pannekaker! Ordentlige pannekaker! Overraskende nok synes familien det var bedre med blåbærsyltetøy enn sukker på pannekakene. Jeg nevnte at Hilde pleier å ha melis og kanel på dem, så de sa de ville pøve det neste gang.

Fredag kveld var homecoming kampen, amerikansk fotball. Det er meningen at homecoming kampen skal være den siste hjemmekampen, men den var ikke det i år. Tribunene og hele publikumsområdet var stappfult. Alle fra skolen var det, pluss familiene til e fleste på skolen og elever som hadde gått på skolen før. Skolen min tapte, som vanlig. Men det var skikkelig school spirit likevel.

Meg og noen venner på kampen. De svarte t-skjortene er senior skjortene. Veldig kule :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tøft! Hos oss er det jo bare russen som driver med sånne greier, så det er jo kjipt. Men er jo bare 2 år og noen måneder igjen, det så =P ikke greit å være liten...